Privat hjemmehjælper i Esbjerg omegn

Privat hjemmehjælp, der øger livskvaliteten

Vi tilbyder privat hjemmehjælp, personlig pleje, sygepleje og praktisk hjælp

Book en Privat Hjemmehjælper

Here2Care tilbyder nu privat hjemmehjælp. Vores uddannede personale står klar til at hjælpe med de huslige pligter. ​ Here2Care bestræber sig på at yde en god og personlig service og vi forlader først hjemmet når opgaven er fuldført. ​ Book privat hjemmehjælp allerede i dag ved at udfylde formularen til venstre, eller ved at ringe på tlf: 26 24 43 43

Hjemmehjælp er ikke bare hjemmehjælp

Hjemmehjælp handler netop om at hjælpe andre med at leve så godt som muligt. Here2Care er etableret med afsæt i ønsket om at levere hjemmepleje af høj kvalitet og med hjertet på det rette sted. Derfor arbejder vi ud fra et værdisæt, der sætter rammerne for alt, hvad vi gør og siger.

Here2Care er et stærkt team med en høj faglighed, der hver dag året rundt brænder for, at du og dine kære oplever omsorg, tryghed og respekt

Vores professionelle og engagerede SOSU´er og sygeplejersker tilbyder hjemmehjælp, personlig pleje, sygepleje og praktisk hjælp – altid med hjertet på det rette sted og med de rette faglige kompetencer, der sikrer, at du og dine kære får en god oplevelse.

Mød vores vikarer

Se hvad vores vikar Freddy syntes om at arbejde som vikar
Se hvad vores vikar Esra syntes om at arbejde som vikar

Hjemmepleje med fokus på dine behov

Ikke to mennesker er ens, og ikke to mennesker har samme behov. Derfor er det vigtigt for os, at vi allerede ved det første besøg hos dig finder lige netop den løsning, som passer til dine individuelle behov.

here2care ønsker at bidrage positivt til din livskvalitet. Vi sætter en ære i at tilgodese dine behov og indfri dine forventninger i forhold til de aftaler, vi har indgået. Hos os er du altid i centrum!

Personlig hjemmehjælp – fast hjælper

Hos here2care prioriterer vi meget højt, at det er samme hjælper eller samme team af hjælpere, der kommer hos dig. Vi arbejder ud fra tanken om, at du er bedst tjent med stabil og personlig hjemmepleje og service fra kompetente hjælpere, der indgående kender dine behov.

Sammensæt selv din personlige hjemmehjælp

Når du har behov for mere pleje og hjælp, end kommunen har tildelt dig, tilbyder vi en række tilkøbsydelser som f.eks. gåture, ekstra bad, tryghedsbesøg eller hovedrengøring. Nogle af disse ydelser kan være omfattet af ordningen med statstilskud. Hos here2care kan du således sammensætte en hjemmepleje- løsning med netop de ydelser, du har behov for.

pie-chart.png

Udfyld nedenstående og bliv kontaktet snarest