Bliv Vikar hos Here2Care

Går du med tanker om at blive vikar?

Vi er et veletableret vikarbureau med mange års erfaring inden for hjemmeplejen, plejehjem, psykiatri, socialpsykiatrien, sygehuse og privat pleje i borgeres eget hjem

Bliv Vikar- Indsend din ansøgning herunder

Det kan du se frem til som vikar hos here2care

Du arbejder meget selvstændigt som vikar, og du har selv det overordnede ansvar for din trivsel & udvikling. Vi ved at der sjældent er to arbejdsdage der er ens som vikar, og derfor er et godt fundament altafgørende for et godt vikar-liv. Vi er altid ved din side, med god sparring, hjælp i svære situationer, kurser og særlige vikar-arrangemente

Tryk på knapperne og download timeseddel eller læs om lønvilkår:

VIGTIG INFO OM NY LOGINMETODE I CURA

Fra 1.november 2023 skal alle vikarer stille med et nyt loginmiddel når de møder op og skal benytter Cura. Det betyder at du som vikar skal benytte din egen telefon med authenticator-app´en + MitID når du fremover logger ind. 

Du kan downloade en guide til opsætning og login med den nye loginmetode herunder:

Samarbejdsprincip:

En tæt og åben dialog er den bedste forudsætning for at indfri dine forventninger. Netop for at sikre os maksimal sikkerhed for din tilfredshed arbejder vi ud fra nedenstående principper:

Besøg på arbejdspladsen

Vi tilstræber altid at besøge dit arbejdssted, inden vi sender vikarer ud. Dette for at sikre, at vi og vore vikarer har kendskab til praktiske forhold som: Fysiske rammer, retningslinjer, praktiske forhold, kultur m.m. Derigennem sikrer vi vikaren og os de bedste betingelser for at løse opgaven, som du ønsker det.

Samme vikar — hver gang!

Såfremt du ønsker samme vikar, næste gang du bestiller, noterer vi det, så du ikke behøver at minde os om det for fremtiden.

Udvælgelse.

Alle vore vikarer gennemgår en screening, og ansættes på baggrund af uddannelsespapirer, ren straffeattest, referencer og ikke mindst en personlig samtale.

Opfølgning!

Vi følger op på alle vore opgaver. Vi forhører os hos dig som kunde, og vi følger op på de ting som enten vi eller vore vikarer kan gøre bedre.

Hurtig dækning.

Hvis det mod forventning ikke lykkes at finde din vikar inden for 20 minutter, holder vi dig løbende underrettet.

Kendte stemmer.

Når du ringer til Here2Care vil vi altid gå den ekstra mil, der kræves for at indfri dine forventninger.

Mød vores vikarer

Se hvad vores vikar Freddy syntes om at arbejde som vikar
Se hvad vores vikar Esra syntes om at arbejde som vikar
Bliv vikar i Esbjerg kommune
Vil du være en del af vores dygtige team? Så udfyld ansøgningsskemaet herunder:

Sådan henter du din straffeattest: