Om Here2Care

Here2Care er et veletableret vikarbureau med fokus på høj service, kvalitet og nærvær. Indehaveren, Bettina Larsen har mange års erfaring fra sundhedssektoren, hvilket har skabt et godt praktisk og teoretisk grundlag for etableringen af Here2Care.

Hos Here2Care fokuserer vi på dialog og samarbejde. En tæt, åben og ærlig dialog skaber grundlaget for den optimale service og for at betjene dig og din arbejdsplads bedst muligt.

Man har al mulig grund til at være meget opmærksom, når man vælger vikarbureau i sundhedssektoren. De opgaver der skal løses og det arbejde der skal udføres har som ofte at gøre med mennesker i sårbare situationer. Netop derfor er kravene til faglighed, nærvær og omsorg hele tiden i fokus hos Here2Care. Kravene gælder både for vikarerne og til os som formidler.

Vores dygtige vikarer løser hver dag opgaver på sygehuse, plejehjem, sociale institutioner, opgaver for respiratorbrugere og opgaver i private hjem.

Vore vikarer løser — alt efter deres uddannelsesbaggrund, alle de almindelige opgaver der er på den arbejdsplads. de kommer på:

Almindelige plejeopgaver på sygehusene
Teamarbejdet omkring den enkelte patient
Opgaver som ude kørende personale i hjemmeplejen
Pleje af fysisk og psykisk handicappede
Alle funktioner omkring beboere på plejehjem
Opgaver med sondeernæring
Overvågning af patienter med respiratoriske problemer